Bluetooth Başarısız Dosya Aktarımı Sonrasında Dosyalarım Açılmıyor

Problem Ortaya Çıkmadan Önce
Arkadaşlar daha önce telefonumu bluetooth üzerinden bilgisayara tanıtmıştım, kayıtlı bluetooth cihazları arasında telefonum olmasına rağmen bu sabah bluetooth ile dosya (pdf dosyası) aktarmaya çalıştığımda aktarım başarısız oldu. (Bu bağlantıda bulunan talimatlara göre sistemime bluetooth yükledim >> Pardus'ta Bluetooth Cihazları Kullanma Rehberi)

Problem
Asıl mesele şu ki şu anda bilgisayarımı açtım, en son aktarmaya çalıştığım dosyayı açmaya çalıştığımda dosya açılmıyor. Bluetooth aktarım penceresi geliyor ve hata veriyor.

Denediklerim:

  • Bluetooth’u kapatıp tekrar dosyayı açmayı denediğimde aynı sorun.
  • Bluetooth uygulamasını komple kapatıp (panel üzerindeki simgesine sağ tık / exit) dosyayı açmayı denediğimde aynı sorun
  • Kayıtlı bluetooth aygıtlarından telefonumu sildim aynı pdf dosyasını açmaya çalıştım yine aynı sorun.
  • Başka bir pdf dosyasını açmaya çalıştım yine aynı sorun.
  • Başka bir klasördeki pdf dosyasını açmaya çalıştım yine aynı sorunlar karşılaştım.

Problem Görseli
Aşağıdaki görselden anlayacağınız gibi şu andaki sorunum herhangi bir pdf dosyasını açmaya çalıştığımda dosya açılmıyor, sadece bluetooth aktarım penceresi açılıyor.

Ekran%20g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC_2019-12-07_21-06-35

Dosyayı LibreOffice Draw ile açıp kapattım ardından normal olarak kendi uygulaması ile açmayı denedim oldu. Pardus’ta Bluetooth sorunlarının azaltılmasına yönelik bir şeyler yapılması gerekiyor bence iyi çalışmalar.

1 Beğeni

Daha önceden attıklarınız mı çalışmıyor, başarısız olduğunu söylediğiniz mi?

Bluetooth ile atmaya çalıştığım PDF dosyası aktarım hatasından sonra açılmadı. Tüm PDF dosyaları açılmamaya başladı. Yukarıdaki şekilde çözdüm.

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.