Deepin Mağaza Kurulabiliniyor mu?

Merhabalar. DDE masaüstünde Deepin Mağaza kurulabilir mi? Synaptic paket yöneeticisini kurdum orda bulamadım.

Deepin mağaza henüz port edilmedi. Kaynak kodu yetersizliğinden dolayı. Deepin App Store aslında bir web arayüzü yansıtıcı, mağazanın içeriğini üreten source code ortada yok. Koydukları anda biz de de olucaktır.

Saygılarımla.

1 Beğeni

Teşekkürler Yunus bey. Ayrı bir başlıkta daha detaylı aciklamissiniz. Port edildiğinde foruma yazarsanız haberimiz olur. İyi çalışmalar

Deepin Store’un kaynak kodları. Yalnız Pardus kurulumunu yaptım hiç memnun kalmadım. Ubuntu sistemde herhangi bir arıza vermezken ve de internet hızı mükemmelken Pardus hata verdi ve internet hızı baya kötüydü. Pardus’un iki sürümünü de yükledim hem DDE versiyonu hem de normal olanı. Şu an Deepin OS yüklü çok memnunum mağaza harika derecede güzel gerçekten başarmışlar daha önceleri zaten MacOS Sierra kullanıyordum. Pardus’ta uygulama merkezinde hep gerekli paketler var karışık yani. Onların arasından tutup örneğin operayı bulamıyorum. Çünkü karmakarışık. Ama Deepin Mağazasında opera yazıp bulabiliyorum kolaylıkla ve internet kategorisinden direk görebiliyorum aratma yapmadan da. Çalışmalarınızın devamını ve başarılı olmasını diliyorum.

Hocam bazı konuları bilmeden olaya girmişsiniz forumda biraz gezinirseniz sorularınız cevaplanmış durumda, birincisi deepin store uygulaması basit bir browser, bakınız http://appstore.deepin.org/, direk burayıu sunmaktadır ve bu sitenin kaynak kodlarını vermiyorlar. Aynısını biz yapamazmıyız yaparız ancak iş gücümüz yeterli değil; yani rutin çok fazla ayıracak vaktimiz yok. Direk DDE başlığındaki konuları incelerseniz, yazdığınız yersiz yorumların cevapları da var, yani bu yazdıklarınızı Allah Allah biz niye düşünmedik değil olay, sizce bir masaüstü ortamını port eden ekip yazdıklarını farkedemiyecek kadar salak mı. Deepin entegrasyonları arasında debian stretch de stable çalışan tek Pardus DDE oluğunu biliyor muydunuz.

https://www.deepin.org/en/dde/desktop-transplantation/

Selamlar.

1 Beğeni