Böyle bir hata aldım . Muhtemelen grok yüzünden oldu . Bişiler denettirdi bellek böyle oldu . Düzelir mi ?
diskler uygulamasından bakın
gözüküyor ama resimdeki gibi hata veriyor bağla diyince.
Yapay zekanın ürettiği kodları sisteminizde denemeyin…
Grok’un size neler yaptırdığını buraya yazabilir misiniz?
Ayrıca Diskler uygulamasını açıp USB diskiniz seçiliyken ekran görüntüsünü bizimle paylaşın.
Malesef kapattım sayfayı . Çok karmaşıktı zaten cevapları bir sürü kod . Bir kaç tane bişi yazdım sonrakileri yazmadım zaten . Baktım bellek açılmıyor . Yedekten geri döndüm . Terminalin hafızasından yazardım kodları ama işte yedekten geri dönüş yapınca düzelicekmi diye oda gitti .
Flash bellek açılıyor artık
Flash bellek için temiz bir sayfa açıldı . Baya temiz tertemiz . Veriler getti
grok bir daha kullanmıyacam . Veri kurtarma aracı lazım da dosya isimleri ile gelse kurtardığı veriler.
USB bellek sakatlandı ya
NTFS olarak biçimlendirince düzeliyor . Sök tak yapınca belleği bağlama hatası veriyor yine . Ne yaparsan yap düzelmiyor . Fakat Ext4 olarak biçimlendirince bellek kullanılabiliyor . Fakat her USB yi sök tak yapmada kısayolu direk Masaüstüne gelmiyor Bilgisayarım dan belleğin üzerine tıklamak gerekiyor . sanırım bişileri bozuldu .
Grok kullanmayın
Tavsiye .
Yüksek ihtimalle /etc/fstab dosyasında düzenlemeler yapmış olabilirsiniz, buraya paylaşırsanız bakalım.
USB’yi taktıktan sonra Diskler uygulamasını açıp formatladığınız bölümü seçin, ardından hemen altındaki çark ikonuna tıklayıp "Bağlama Seçenekleri"ni açın. Burada bağlama seçeneklerini düzenleyebilir ve otomatik mount edilmesini sağlayabilirsiniz. O sayfanın da ekran görüntüsünü atarsanız bakalım.
Aynı sorun bende de vardı. Windows da diski denetleme yaptım düzeldi.
hiçbir fikrim yok . klavye üzerinde dolanan kedi gibi
bastık tuşlara. Yapay zeka önerilerini uyguladım . Böyle oldu . Ext4 de çalışıyor . NTFS olarak biçimlendirince disk sök tak yapınca ne yaparsan yap bağlanmıyor malesef . Şuan ext4 olarak kullanıyorum tek sıkıntı flash takınca otomatik bağlamıyor . Dediğiniz öneriyi yaptım sadece bilgisayarı yeniden başlatınca otomatik bağlıyor . Usb sök tak yapınca yine Bilgisayarım üzerinden tıklayınca bağlıyor . USB nin başına ne iş geldi bilmiyorum . Kontrolcüsü bozulmuş olabilir mi acaba .
2) EXT4’ün otomatik bağlanmaması
EXT4 Linux için mükemmel ama güvenlik nedeniyle otomatik bağlanmaz (auto-mount kapalı).
GNOME, ext4 için “otomatik bağlama” özelliğini varsayılan olarak devre dışı bırakır.
Bu yüzden:
“Bilgisayarımdan USB üzerine tıklayınca bağlanıyor”
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.