eski bilgiyarıma pardus kurmak istedim hem linux ortamına alışmak hemde eski bilgisayarımı değerlenrimek için ancak grub kurulum ekranına geldiğinde kurulum donup kalıyor 1-2 denememde
shell ekranı geldi
grub>
şeklinde …
başka dağıtımlarda denedim linux mint gibi hatta eski versiyonlarında denedim ama her defasında grub kurulumda donup kalıyor pardus ,linux mint dede hata veriyor
bu konuda ne yapabilirm bi öneriniz varmıdır ?
bilgisayarımın özellikleride bu şekilde
İso dosyası varsa elinde Ventoy ile dene . Ventoy kurup USB belliğin içine Pardus iso dosyasını at . Benim başıma acayip iş geldi Kernel Panic diye bir uyarı Ventoy usb ye bot edince gitti sorun .
DD modunda yazdırıp denedim(pardus 21) kurum başarıyla tamamlanıyor ancak yine yeniden başlattığımda grub ekranı gelmiyor yani pardusu başlatamadım işletim sistemi yok gibi bi yazı çıkıyor
pardus 21 xfce kur seçeneğiyle kurdum ancak yeniden başladığında pardusla başlamdı bende biraz yapay zekanında yönlendirmesiyle tekrardan usb iile pardus çalışan seçeneğiyle devam ettim diske pardus dosyaları vardı terminalde ekteki komutları denedim ama yine dondu kaldı
Lütfen daha önce benzer sorunları yaşayan varsa yardımcı olabilrimi?
grub kuramıyorum @Pardus