İnxigui denemem

inxi nin gui halini gtk4 ile uyarladım.

3 Beğeni

Elinize sağlık, güzel olmuş.
Sağda gösterilen bilgiler soldaki listede ait olduğu başlık vurgulansa daha iyi olabilir.
Ayrıca GitHub’da .deb dosyasının “Releases” bölümünde gözükmesi…

2 Beğeni

Pardus hakkında uygulaması varken artık buna gerek var mı? :smile: Ben terminalden inxi yi kullanmayı seviyorum pratik oluyor. Birde guisini yapayım dedim.

Çok güzel bir uygulama ve daha da güzelleştirilebilir.

Bir zamanlar windows kullanırken, Piriform’un Speccy uygulamasını mutlaka bilgisayarda tutardım. Bu da onun güzel bir alternatifi.

EK:
Hocam github deponuza baktığım zaman control dosyanız "adınız soyadınız <email adresiniz @ mail . com> " olarak kalmış. Orayı elle değiştirerek paketleyin bir dahaki sefere.

1 Beğeni

son hali

1 Beğeni

Şu anda programınız çok iyi bir durumda. Başka bir genel sistem programının bir sekmesi ya da açılır modülü olarak yapabilirsiniz. Daha önce burada paylaştığım QFast Image Toolbox gibi. Ama GUI olarak öyle değil.

Sadece öneri.

Pencerenin default boyutlarını biraz daha küçültün ve fixleyin. Bu durumda pencere başlık çubuğundaki büyüt butonu kaybolur ve sabit olur (isteğe bağlı).

İlerde oksijen ikon takımından güzel donanım ikonları alarak programda kullanabilirsiniz (yine isteğe bağlı).