@mobilturka 'nın Inxi GUI uygulamasının çatalıdır. Sistem özelliklerini detaylı gösterir. Windows tarafındaki Piriform Speccy yazılımının linux alternatifi sayılır.
@Sadi 'nin dil desteğini ve benim küçük tema değişikliklerimi içerir. “deb” olarak paketlenmiştir. Açılan sayfanın Releases kısmından indirip kurabilirsiniz.
Üstadım eline sağlık güzel olmuş. Biraz daha geliştirilebilir.
Buradan pardus ekibine de bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yerli yazılımların geliştilmesi için katkı sağlayacak ve teşvik edilecek alt yapının oluşturulması elzemdir.
Güncelleme / update, yükseltme / upgrade, sistemi yükseltme / system upgrade gibi kavramlar gerek dillerde ve zihinlerde gerekse sistemlerde birbirine karışabiliyor
EDİT: @mobilturka , uygulama üzerinde biraz çalıştım ve bahsettiğin detay sorununu çözdüm.
Fakat inxi, detayları karmakarışık basıyor. (terminalde de öyle). Onları ayıklayayım derken yorulup bıraktım ve çalışmayı bir süre rafa kaldırdım. İlerde devam edeceğim. Ya da kaynak koddan sizler de sürdürebilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT:
Çok detaylı bilgiye ihtiyacım yok, sadece neyin ne olduğunu göreyim, yeter diyenler için Pardus Hakkında uygulaması hem GUI tasarımı hem de pratiklik açısından süper!
Ben şu anda şöyle bir yazılım üzerinde çalışıyorum.