İyiden Kötüye Pardus Arka Plan Tasarımlarım

Bugün sizlere 1 puandan 5 puana kadar Pardus arka planlarımı paylaşacağım. Hadi başlayalım:

1

2

3

4

5 :rofl:

Nasıl buldunuz resimleri? Ben bizzat 5’i çok beğendim :smile:

7 Beğeni

Hocam sonuncuyu ben denemiştim bilgisayarı silmiyor. Ne yaptıysam /(root) silemedim :grin:

2 Beğeni

Cidden silmek istiyorsanız (ki ben bunu denemiştim:D) root olarak bu komutu verin ama bir süre sonra rm komutuda gideceği için çalışmaz.

favorim 5 kesinlikle :smiley:

1. seçeneği merak ettim ne oluyor yapınca . Birgün format çekicek olursam unutmazsam deniyeceğim .

sanal makinada deneyelim

olmuyormuş :grin:

1 Beğeni

sudo rm -rf --no-preserve-root / ile oluyor

Ben de bir ara Gemine ile tasarlamıştım. Hatta bir tanesini pp olarak da kullanıyorum. Ama en boy oranları ve çözünürlük ile ilgili sorunları aşmak çok yorucu gerçekten.

Aslında uğraşılsa ve işin içine profesyonel birisi de el atsa muhtemelen çok güzel işler çıkar diye tahmin ediyorum. Amatör olarak ancak bu kadar :slight_smile:

1 Beğeni

python3 ve bazı bileşenlerini kaldırmayın sistem çöküyor

arayüz xfce de python a bağlı

1 Beğeni

Hocam GIMP ile amatör düzeyde uğraşıyorum ve bazen hoş şeyler yapabiliyorum. Ama bunlarla uğraşmak cidden çok yorar beni. Normalde bir grafikerin 5dk uğraşacağı işken ben saatlerce uğraşıyorum yok şurası şöyle mi olsun yok beğenmedim geri al bir de şöyle dene falan. İş sadece HD çözünürlüğe almaksa orası kolay. Birazdan çevresi düz renkle doldurulmuş versiyonlarını vereyim (bu iletiyi düzenleyeceğim).

Düzenleme:
Bitti hocam yüklüyorum…

Üstteki beyaz kaplan görsel bütünlüğü aşırı derecede zorluyordu. Ben de onu kaldırdım. Elektronikli bir duvar kağıdını da bu duvar kağıdına filtre kullanarak silik bir şekilde yedirdim. Umarım beğenirsin.

Biraz reklamımı yapayım: :grimacing:

Pardus Forumun Duvarkağıtları ve Masaüstü Paylaşımları Genel Kategorisi:

1 Beğeni

Bunları Gemini’ye yaptırmak için gereken promt nasıl acaba çok merak ediyorum? :smile:
bende çöp adamı zor çıkarıyor.

1 Beğeni

Kullanıcı:
-Bana kaplan kafası çiz.

YZ: Sana çöp adam çizer.

Kullanıcı:
-Pardus işletim sistemi kullanıyorum ve bu işletim sistemi için kaliteli, güzel masaüstü görsellerine ihtiyacım var. Örneğin ortada şu, şu, şu tonlarda, gerçekçi, ama pardus’a yakışır bir bakış ifadesine sahip, iyi bir kaplan kafası oluşturmanı istiyorum. Çevre tonları bu renge uyumlu olursa iyi olur. Resmi herhangi bir çözünürlüğe zorlamana gerek yok, kaliteye odaklan.

#Bunu yapma.
#Şunu yapma.
Burada amaç, şuna erişmek.

Şimdi yap!

YZ: Sana en iyi değilse bile, ortalama bir görsel oluşturur.

Görseli indirir, manipüle edersin, kullanırsın.

1 Beğeni

Elinize emeğinize sağlık hocam. Hepsi çok güzel olmuş ve arka plan olarak denediğimde hiçbir sorunla da karşılaşmadım. Sadece ilk görselin stok hâlini ilk başta yüklemediğim için diğerlerine kıyasla o daha bulanık olmuş ama hiç önemli değil yine de. Beğenen arkadaşlar da faydalanırlar umarım. Ayrıca Pardus 25’e yetişmez ama 25.1 için topluluk odaklı arka plan görselleri gündeme alınsa güzel olurdu. Yani illa bir yarışma gibi değil de ilgilisine hitap eden ve elinden bu işlerin geldiği kişiler güzel şeyler ortaya çıkarabilir gibi geliyor. Onların içerisinden de en güzelleri seçilir ve sistemin içinde opsiyonel olarak sunabilir. Hem çeşitlilik olur hem de daha topluluk eksenli bir yaklaşım verilmiş olurdu. Değerlendirilir umarım diyelim. :innocent:

Bu stok hâlini de yine eklemiş olayım. Diğerinde kayıp vardı.

1 Beğeni

Bağlamı ve altyapıyı iyi vermek lazım hocam. Sınırları ve kapsamı net olarak çizince ortaya fena şeyler çıkmıyor değil. Ama elbette ki biraz da deneye deneye şekilleniyor. Benim de ilk çizdirdiklerimin çok iyi olduğu söylenemez :slight_smile:

Elinize sağlık bir youtuber Pardus 25 incelemesi izlerken o bile dalga geçmiş AI resimleri olduğu için.

Ama bence çok güzeller.

Merhaba,

Aslında dalga geçmiyor. Birkaç resmii duvar kağıdını inceleyip “Yapay zeka mı bunlar? Hmmm galiba yapay zeka. Ama bu olmadı yaa keşke yapay zeka olmasaydı…” diyor. Pardus hakkında yorumları iyi. “Daha önce eleştirdiğim şeyler düzeltmişler” falan diyor. Ekran sürücüsü yüklerken sistem açılmadı onunla uğraştı falan…

Bu YZ düşmnlığı da nedir, anlamıyorum. O yapınca ne olmuş oluyor yani? Ben onun sayesinde 30’dan fazla küçük faydalı uygulama ürettim. İnsan yapınca ne oluyor, o yapınca ne oluyor? Kıskançlık mı vaaaaar, yakında din haline gelir diye mi korkuluyooooo anlamadım. Irkçılık yapmayın şuna. :grin:

Edit: Fikir ilginç geldi. YZ’ye olayı resmetmesini istedim:

Alın size on numara korku filmi. İbadeti aksatanları cezalandırıyo, namaz kılanları öldürüyo falan… Başka dine tapmıcaksınız bana tapıcaksınız diyomuş…

Zorunlu Not: Amaç tamamen mizahtır. Kimsenin inancını ya da kültürünü alaya almıyorum.

2 Beğeni