Pardus 19.4 kurulum

Öncelikle merhaba daha önceden pardus kullanıyordum bilgisayarım kaldırmayınca yeni bir bilgisayara geçtim. bu bilgisayarımda windos 10 yüklü ve ben dual boot yapmak istiyorum pardus 19.4 sürmünü kurdum fakat açılınca bluetooth intel firmware hatası alıyorum

Selamün Aleyküm
Hatayı, masasüstü geldiğinde mi alıyorsunuz yoksa sistem açılışında mı?

yani sistem daha açılmadan

Aleykum selam pc daha açılmadan

Şu mesajdaki işlemleri deneyebilir misiniz?

denedim yine açılmadı ben de pardus 17.5 uvd xfce kurmayı denedim şimdi ise grub hatası alıyorum . biosdan pardusu seçtim başlangıç ekranında grub yüklenemedi diyip kalıyor.

Aygıtlar - Misafir Eklenti CD sini yerleştirdikten sonra dosya yöneticisinden CD kalıbına girin ve F4 tuşuna basarak terminalde sudo sh ./VBoxLinuxAdditions.run komutunu çalıştırın ve sistemi yeniden başlatın.
Değerli arkadaşlar, forumda yeniyim. Yanlış yaptıysak affola. Pardus 19.4-1 virtual box’a kurdum. Ama webcam bir türlü çalışmadı. Yukarıdaki işlemin nasıl yapıldığını bir türlü beceremedim. Resimli olarak anlatabilirseniz çok makbule geçer. vbox 6.1 64 bit.

Selamün Aleyküm
Yeni bir konu olarak açmanız daha uygun olur.
Ama şimdiden şunları bi deneyebilirsiniz.

Aşağıdaki komutu uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve VirtualBox misafir eklentisini kurmayı bir daha deneyiniz.
apt install linux-headers-amd64 build-essential

Yüklü olduğunu söylüyor. Ben misafir eklenti cd yerleştirmeyi ve sonra dosya yöneticisinden CD kalıbına girmeyi yapamıyorum.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.