merhaba pardus 23.3 sürümünü kurulum yaparken diskin tamamını kullan dememe rağmen yeniden başlatınca hala windows boot ediliyor boot hp notebook boot menüsünden pardusu seçince girebiliyorum, pardustan windowsu kesin ve tamamen silmenin yolu nedir?
İlk önce Pardusu canlı olarak açın, ardından tüm disk bölümlerini silip tek bölüm haline getirin, sonra Pardus’u tekrar kurun.
Bende benzer bir sorun yaşamıştım . Sorunun cevabı tam olarak bilmesemde bu yol ile windows kırıntılarından kurtulmuştum . Fakat format çekmek gerekiyor tekrar
burdan da pardus yetkilileri ve geliştiricilerine sesleniyorum!
ubuntu’daki os-uninstaller uygulamasını pardus depolarına da ekleyin lütfen ben eskiden pardus kullandığım için sorunu kendim çözebildim yoksa biraz zor olacaktı.
sorunu dün gece gönderinin onaylanmasını bekleyene kadar kendim halletmeye karar verdim, pardus kuruluydu fakat windows boot ediliyordu biosdan boot ayarını değiştirip pardusu boot ettirdim fakat windowsu tam olarak silmemiştim bu geçici bir çözümdü, tekrar pardus kurulumu yaptım ve disk bölümlerken mevcut diskin tamamını kaldırdım ve diskin tamamını kullan seçeneğini seçerek kuruluma devam ettim sorunum çözülmüş oldu yinede teşekkür ederim.