Yunusemre Hocam,
Geliştiriciler kendi ürünlerinide yayınlayabilecekler mi?
Saygıyla
Yunusemre Hocam,
Geliştiriciler kendi ürünlerinide yayınlayabilecekler mi?
Saygıyla
Bunu yapabilmek için bir engel yok, kendi uygulamanızın olduğu tek paketlik bir debian reposu yayınlayabilen zaten yapmış demektir. Ve bu aptly aracı ile çok kolay.
Selamlar.
Cevap için teşekkürler peki repo bilgileri size gönderilirse sizde incelendikten sonra Pardus Mağaza´ya ekleyebilir misiniz?
Saygıyla
Hocam
Ismi ne olacak umarım store demiyicez.
Bakkal olsa nasıl olur
Ekran görüntülerine baktıkça yüzümde bir gülümseme oluyor. Canım sıkıldıkça buraya gelip keyifleniyorum.
Ben daha önce ismine pazar demiştim.
Oto çeviriden kastınız tanımları translate ile falan çevirttiniz mi? Tebrik ederim : )
Türkçe dil paketi hazır gibisinden
Yazılımı ingilizce geliştiriyorlar. Diğer yazılımlar gibi istenilen dile çevirisi yapılıyor. Pardus mağaza ise sistem dili ne ise o dilde kullanılmak üzere geliştiriliyor. Yani kendi arayüzünü, işletim sistemini siz hangi dilde kullanıyorsanız o dile ayarlıyor.
Çok heycanlandım artık bitsede yükselek biran önce
Unutmayın bu bir alpha sürüm zamanla beraber şekillendireceğiz, cover edemediğimiz göremediğimiz bugları olabilir …
Hayırlı olsun. Test etmek isteyenler için ;
sudo apt update
sudo apt upgrade
sudo apt install pardus-store
Not: Geri dönüşleri lütfen şurası çalışmıyor şeklinde değil de, şu adımları sırayla izledim şununla karşılaştım şeklinde yaparsanız düzeltme imkanımız artar.
küçük e yazmışsınız büyük E yada y olcak …
Yüklemeyi sorunsuz yaptı ama şu hata geliyor. MEB Hattı olan kurum bilgisayarından deniyorum. Muhtemelen MEB Engeli bulunan bir bağlantı mevcut. Onu tespit edebilmek için hangi web sitesinden veri çektiğine bakmak lazım sanırım.
Uçbirim’den(terminal) açmayı deneyiniz. Hatayı oradan görme ihtimalimiz var.
Bilgisayarın başına geçer geçmez deneyeceğim biiznillah
Mutlu oldum şuan