Pardus Yazılımında Luca E Defter Uygulaması Nasıl Kullanabilirim?

İyi Günler,

Ben muhasebe ofisinde çalışıyorum ve ofisimizi parça parça pardus sistemi ile dönüştürmeye karar verdik. Sadece tek bir problemimiz var Kullandığımız programda e defterleri yüklerken kullandığımız e defter uygulamasını kuramıyoruz. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ?

Saygılarımla

Pardus Yazılım Merkezinden wine programını kurup, exe programın üzerinde sağ tık Birlikte Aç - Wine seçeneğini seçerek çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

1 Beğeni

Tamam akşam deneme yapıp cevabını paylaşacağım

eski bir gönderi işe yarayabilir

1 Beğeni

o konu biraz farklı windows da dosyayı yükleyip kopyala yapıştır et öyle çalıştır diyor. Fakat ben direkt onu pardus kurup yapmayı deneyecem. Luca proxy zaten yazılımı mevcut Linux için e defter uygulamasını halletmem lazım

Win programı ile kurmayı denedim çalışmadı, kurulum dosyalarını windows da yükleyip aktardım çalıştırmaya çalıştım olmadı. İlgili yazılım için artık Luca firmasına yazıp teknik destek alacam gelişmeleri an be an yazacam

pardus java kurucu var içerisinden java kurulabiliyor

jar dosyalarının java ile açılması kolay biraz araştırın açamazsanız

Java ile açmayı da denedim. Hata verdi Muhasebe yazılımcısı firmaya teknik destek olarak yazdım bakalım şuan beklemedeyim. Dönüşümler kolay olmuyor (:

aldığınız hatayı yazarsınız belki bir çözüm buluruz

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.