xp pen deco 3 kurulu

merhabalar okulumuzda pardus işletim sisteminde xp pen deco3 grafik tabletimi tanıtamadım. nasıl bir yol izleyeblirim

Pardus etap ve Xp pen star 05 grafik tablet kullanımı konusuna bir göz atabilirsiniz. Bahsedilen komutları, Pardus menüsündeki uçbirim paketine girerek ve sonrasında enter tuşuna basarak girersiniz.

Ek genel bilgi: Uçbirimde kullanıcı adınızı girmeniz gereken yerler olursa diye yazmak istedim. Bilgisayarınızın kullanıcı adı için yazdığınız karakterler ekranda görünürken enter tuşuna basarsınız; güvenlik koruması nedeniyle sizden başkaları da varsa görmesinler diye parola kısmına yazdıklarınız ekranda gösterilmez ve parolayı doğru girdiğinizi umuyorsanız onaylamak için enter tuşuna basarsınız.

Üst yorumdaki komutlar outdated bir drivera yönlendirmektedir, kendinize uygun driveri şuradan bulabilirsiniz. (Ubuntu - Debian yazanı kuracaksınız)

Eğer çiziminizde smoothing istemiyorsanız resmi driver yerine OpenTabletDriver kullanabilirsiniz fakat önden uyarayım, tekerleği desteklememektedir. (deb uzantılı en son sürüm dosyayı kuracaksınız)

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.