Merhaba
eimza extra yı kurarken
- libsocket6-perl paketi bulunamadı diyor
- ek olarak oracle paketi indiren link kırık dosya inmiyor
bilginiz olsun
Merhaba
eimza extra yı kurarken
bilginiz olsun
Evet işe yarayan her program kurulum komutu ne kadar basit olursa olsun MAĞAZA EKLENMELİ mağaza da ki yer kalıcı ve sınıflandırılmış hiç tanımadığımız programı bile mağazada görerek kuruyoruz.Bunun yerine forumdaki komutlara göre program kurulabilir elbette ama en iyisi mağazaya konulması lazım. MAĞAZA ARTIK PARDUS kullanıcılarının ilk adresi olmuştur.
Rica etsem komutu tekrar çalışdırırmısınız
Bide sistem nedir pardus mu
Oğuzhan DUYAR bey, teşekkür ederim. Yüklediğiniz paket ile kurulum yapabildik. Fakat e-imza-kur-extra komutunu kaç kere yazarsak yazalım “güle güle” demiyor
Merhaba
oracle paketini indiren linkte ilgili dosyayı bulamadığı için uygulama kurulmuyor
E imza ile ilgili Oğuzhan Beyin paylaştığı kurulumu yaptım. Kart okuyucuyu tanıtamadım. Ne yapmam lazım?
Bu konunun başındaki adımları uygulayınız.
kurulumu sorunsuz yaptım. firefox 52 yükleyin denilmiş. Bunu nasıl yapabilirim. Şuan bende yüklü olan 60.2?
firefoxun sürümünü düşürmeyi uzun gayretlerim sonunda başardım. Değişen birley yok. Kart okuycuyu tanımıyor maalesef
Tüm işlemleri yaparken hata aldınız mı?
hatırladığım kdarıyla almadım
Konuda bahsedilen deb paketini indirin ve kurulumları yeniden yapınız. Hata alırsanız paylaşınız.
tekrar kurmaya çalıştığımda dosya veya dizin kurulu durumda diyor
Uyguladığınız adımları yazın.
sudo dpkg -i e-imza-kur-extra-0.1.deb
Bundan sonra uyguladığınız adımlarıda yazın.
yukarda belirtildiği adımları aynen yaptım.
daha sonra firefox u 52.01 esr sürümüne güncelledim
sizin yönlendirdiğiniz sayfada yazılan komutlar ile yaptım bunu
Sanırım temiz bir kurulum yaparak (güncelleme yapmadan) bu konuda bulunan adımları uygularsanız daha kolay olacaktır.
o zaman yüklediklerimi kaldırmam mı gerekiyor?
Ne yapmalıyım?