Milli İşletim Sistemine Yöneltilen Eleştiriler

Bunu okuyunca ne güldüm, bir daha güleyim hahahaha.
Ben burda (forumda) görevli değilimki pardus repo manager ı benim, altyapı kurulumunda bir çok yerden sorumluyum. + 150 nin üstünde source maintain ediyorum + debian dan security repo merge ünden sorumluyum. Bir de KAK demişsiniz, belki bu seneki KAK da gelip benimle tanışanlar burdadır; arka plandaki çalışan dediğiniz adam(lar) sayısını bilseniz üzülürsüniz.
Bu yorumu bir kere yapıcam bir daha lafını açmayacağım, kişisel algılamayın lütfen anladığım kadarıyla bir çok kafası karışık kişinin sözcüsü olmuşsunuz. Yahu biz bahsettiğinizi bilmiyor muyuz son kullanıcıya en süper deneyimi yaşatmak sıkıntıya sokmamak, bir düşünün eski pardus kullanılabilirliği kararlılığı ve yaygınlaşması şuan ki ile karşılaştırılamaz bile. Övünerek ya da başka yeri kötüleyip kredi toplamaya çalışmıyorum. Ama yahu biz salak mıyız bu sorunları kör müyüz göremiyoruz her şeyin bir sırası ve risk değerlendirmesi var, işimizi kafadan atarak yapmıyoruz. İşin uzmanlarından örnek ve ders alarak işi yürütmeye çalışıyoruz.

Uzun lafın kısası, bir kaç yerde gözünüze çarpmıştır forumda, bu iş gücü ile biraz yavaş ilerliyoruz ama emin ilerliyoruz. Dağıtım üzerinde gördüğünüz büyük ya da küçük eksiklikler, kişisel ya da genel olarak gördüğünüz ihtiyaçları belirtmeniz bizim veli nimetimiz. Benim işim bu yapıcaz hocam düzelticez inşallah sadece doğru kırıcı olmayan teleffuzlar bize gaz verir, yıkıcı iğneleyici ukalaca olanlar ise soğutur. Bu herkes ve her iş için geçerli.
Gönülden destekleyen herkese teşekkürler.
Saygılarımla.

Yunusemre Şentürk
Softwate Engineer
Bachelor software scientist

9 Beğeni