Pardus 25.0 XFCE Alpha Sürümü Yayımlandı!

TÜBİTAK BİLGEM tarafından geliştirilmeye devam edilen Pardus işletim sisteminin kullanıcılarımızın tarafından yeni özellikleri test etmeleri ve denemeleri için Pardus 25.0 XFCE Alpha sürümü yayımlanmıştır.

Sağlayacağınız geri bildirimler, sorunları tanımlayıp düzeltmemize ve Pardus’u daha iyi hale getirmemizde bize yardımcı olacaktır.

Bildirimlerinizi,
Forumumuzdaki Pardus 25.0 Alpha bildirimleri konusundan bize iletebilirsiniz.

Tüm kullanıcılarımıza destekleri için teşekkür ederiz.

NOT: Pardus 23 sürümünden Pardus 25 sürümüne güncelleme testleri henüz tamamlanmamıştır. Şu an için sürüm yükseltme önermiyoruz, sorumluluk size aittir.

• GNOME Alpha sürümü hafta içi yayımlanacaktır.
  • Pardus Java Kurucu uygulamasındaki java sürümleri için hafta içi güncelleme yayımlanacaktır.

:dvd: Pardus 25.0 Alpha XFCE ISO Kurulum İmajı

:white_check_mark: Pardus 25.0 Alpha MD5SUMS

7 Beğeni

Hayırlı olsun, en kısa sürede sistemi güncelleyerek detaylı inceleyeceğim.

1 Beğeni

Merhaba,

Pardus 25.0 uzun zamandır beklediğimiz bir sürüm oldu. Her şeyin daha iyi olması için “geç olsun, güç olmasın” diyelim. Yakın zamanda ben de sanal ortamda denemeler yapacağım. Hem Servis Masası üzerinden öneri ve taleplerimi iletecek, hem de buradan karşılaştığım hataları bildirmek için zaman ayıracağım.

Bu yeni sürümde yapılacak yeniliklerin ve iyileştirmelerin, Pardus için adeta bir dönüm noktası niteliğinde olduğunu düşünüyorum. Bu süreçte yalnızca siz geliştiricilere değil, biz kullanıcılara da büyük bir sorumluluk düşüyor. Sizler geliştirip daha iyiye taşımalı, bizler ise sahip çıkıp destek olmalı ve Pardus’un yaygınlaşması için çevremizi teşvik etmeliyiz.

Bu vesileyle, yeni sürümde emeği geçen herkese içten teşekkür ediyorum. Heyecanla yeni gelişmeleri takip edeceğim.

1 Beğeni