Linux Disk Defrag 3.0.0 Yayınlandı!

Açıklama: HDD birleştirme ve SSD optimizasyon aracı. Bu program, Debian tabanlı sistemler için geliştirilmiş bir HDD birleştirme yazılımıdır. Sistem kapatılmadan parçalanmış dosyaları çevrimiçi olarak birleştirerek HDD kullanan sistemlerde performansı artırır. Ayrıca SSD TRIM optimizasyonunu da destekler.

defrag

DİKKAT! Önce eski versiyonu kaldırın! Bu versiyon, yükseltmeyi desteklemez.

İndir:

Özgür kullanımlar dilerim.

3 Beğeni

Emeğiniz için teşekkürler windows tarafından geldiğim için linux tarafında emekliyerek yavaş yavaş ögreniyorum forumda 1-2 disk programı gördüm benim merak ettiğim ssd ve hdd’mizi satmak yada içindeki tüm verileri geri döndürülemez şekilde silmek istediğimizde ne yapacagız windows tarafında low level format ve hdd erase tarzı programlar var sizde böyle bir özellik eklerseniz daha iyi olur kolay gelsin.

Var hocam? İşte ahah:

Satmadan önce müşteriye sağlığını da gösterirsiniz. Bir de şu var ıhıh:

Bu yavaş çalışabilir. Çünkü random yazma yaptığı için bu ikisinin yazma hızı düşük olabilir. Hızlı isterseniz LLF Tool var ıhı ıhı:

De ki ben bunları yapmadım. Gnome Disks adlı bir program var şu anda sisteminizde kurulu. Diski üzerine yazarak biçimlendirme özelliği var.

Mesela diskiniz USB’den mi bağlı? Ona da çözüm var ıhı burda:

Kutucuğı boşaltırsanız güvenli silme yaparak biçimler.

Bu arada Pardus USB Biçimlendirici zaten kurulu ve o da aynı işi yapar.

Yani Linux tarafında alternatif bol. Ne istediğinizi söyleyin biz size “ıhı bak şu” diyerek yardımcı oluruz. :smile:

2 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.